oktober 2011 (Inspiration Foto)

Arkivet for: oktober 2011

Foto; Adventure calls// Avbildet   // Redigert i picasa 3 og picnik.com  // Tekst av meg.

Thank you and goodbye// HP CA350  // Redigert i picnik.com  (gammelt bilde)

Vet, jeg har ikke blogget, gadd ikke! Så sorry da. Men jeg har byttet blogg igjen, på en måte. Blogger mest på den engelske nå: http://bigthingsinlife.piczo.com 

Legger fortsatt ut bilder osv her. Det var alt. Thank you and goodbye.

 

Winter is coming and I don't want you to get cold// HP CA350  // Redigert i Picasa 3 og Picnik.com  // Tekst av Billie Joe Armstrong

Smile to the (broken) camera
Web-cam bilde, åhjadda! Med øderlagt web og greier. Med andre ord: Kameraet mitt er tom for strøm, som vanlig, og jeg har ikke batterier, som vanlig.. Og så er det så mye jeg skulle ha tatt bilde av akkurat i dag. Mens når det er fullt batteri, har jeg ingenting å ta bilde av! Vel, uansett, tilbake til skolen i dag. Ikke så alt for ille, men ikke så alt for gøy. Men nå må jeg gjøre lekser, WOHO. Dagens sang:

Green Day - working class hero.
 
"I know John Lennon is a legend and always will be. But I'm sorry I prefer this version." - Kommentar på youtube.

Jeg har klipt meg
To dager siden nå, men. Thinks?

Det snør!!

Holy shit! Fikk helt sjokk da jeg våknet i dag, så ut av vinduet og...SNØ?!?! Det er jo bare helt feil. Det er ikke vinter nå! I går var det jo sol og fint vær, i flere dager nå har det føltes som sommer, og så bare plutselig snør det. Jeg føler at livet mitt er litt sånn øderlagt akkurat nå, haha.

Uanmeldt bloggpause..igjen


Heeei, bare et kjapt innlegg nå før vi "legger oss." Jeg vet at jeg ikke har blogget på lenge, igjen! Sorry, jeg er så flink til å ikke si ifra om sånt... Men >Maren er her og det er høstferie, og, ja... Har forresten klipt meg! Og, vel, ja det er ganske mye å fortelle, men tror ikke jeg tar alt sammen nå. Ville bare si ifra om at jeg er i live. Men fra og med i morgen begynner jeg å blogge igjen, så da vet dere det, haha! 


Piece out! Ikke si meg at jeg dummet meg ut og skrev det feil nå... Anyways, natta på deg!

Høstferie er herlige greier


Dere vil ikke vite hvor lenge jeg sov i dag, haha. Sovnet veldig sent i natt, da. Elsker ferie! Synd at den ikke varer lenger.. Hm. Ser dere forresten enda en liten forandring med designet? Kommer nok flere endringer etterhvert også. Bestemte meg for å gi bloggen et eget tema: skogen. Flinke til å sminke oss ja<3 Meg og Synnøve, hahh. Dro fra meg i overgår :( 

Ny header

Igjeen. Hehe. Men den forrige var tross alt bare midlertidig, da. Litt gamle bilder, men, ble ganske fornøyd. Hva synes du?

Foto; things are never as they seem// HP CA350   // Redigert i Picasa 3  // Tekst av meg.

Else Marit - Inspirationfoto

Else Marit - Inspirationfoto

14, Øystre Slidre

Elsker å fotografere og det er dette bloggen handler om. Legg meg gjerne til som venn! Har en hverdagsblogg i tillegg til denne: bigthingsinlife.blogg.no :)

Kategorier

Arkiv

hits