Hverdag (Inspiration Foto)

Kategori: Hverdag

Amatøren har fått spilrefleks!


Heisann på dere! Kan trygt si det er lenge siden sist nå. Men det er vel mest av alt på grunn av den minimale lysten til å fotografere i det siste, og de få bildene jeg har tatt var liksom ikke verdt å legge ut her. Men, nå har noe helt fantastisk skjedd. For jeg har nemlig fått speilrefleks som en erstatning for konfirmasjonsgavene jeg ville ha fått om jeg skulle ha konfirmert meg! Gjett hvem som er gal av begeistring. 

Photobucket

Det er en Canon EOS 1100D, den enkleste versjonen av Canons speilreflekser, men tar veldig flotte og klare bilder (i alle fall i forhold til amatørkameraet jeg brukte tidligere) og du kan trygt si at jeg er fornøyd. Jeg har så lenge ønsket meg et skikkelig kamera! 
Her er noen bilder jeg tok med det i går:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Haha, ok, det ble visst ganske mange. Men det er ikke engang i nærheten av halvparten så mange bilder som jeg faktisk tok. Kommer noen bilder ifra skogen i morgen.

Hva synes du om bildene?
Har du speilrefleks? 

Smile to the (broken) camera
Web-cam bilde, åhjadda! Med øderlagt web og greier. Med andre ord: Kameraet mitt er tom for strøm, som vanlig, og jeg har ikke batterier, som vanlig.. Og så er det så mye jeg skulle ha tatt bilde av akkurat i dag. Mens når det er fullt batteri, har jeg ingenting å ta bilde av! Vel, uansett, tilbake til skolen i dag. Ikke så alt for ille, men ikke så alt for gøy. Men nå må jeg gjøre lekser, WOHO. Dagens sang:

Green Day - working class hero.
 
"I know John Lennon is a legend and always will be. But I'm sorry I prefer this version." - Kommentar på youtube.

Uanmeldt bloggpause..igjen


Heeei, bare et kjapt innlegg nå før vi "legger oss." Jeg vet at jeg ikke har blogget på lenge, igjen! Sorry, jeg er så flink til å ikke si ifra om sånt... Men >Maren er her og det er høstferie, og, ja... Har forresten klipt meg! Og, vel, ja det er ganske mye å fortelle, men tror ikke jeg tar alt sammen nå. Ville bare si ifra om at jeg er i live. Men fra og med i morgen begynner jeg å blogge igjen, så da vet dere det, haha! 


Piece out! Ikke si meg at jeg dummet meg ut og skrev det feil nå... Anyways, natta på deg!

Høstferie er herlige greier


Dere vil ikke vite hvor lenge jeg sov i dag, haha. Sovnet veldig sent i natt, da. Elsker ferie! Synd at den ikke varer lenger.. Hm. Ser dere forresten enda en liten forandring med designet? Kommer nok flere endringer etterhvert også. Bestemte meg for å gi bloggen et eget tema: skogen. Flinke til å sminke oss ja<3 Meg og Synnøve, hahh. Dro fra meg i overgår :( 

Else Marit - Inspirationfoto

Else Marit - Inspirationfoto

14, Øystre Slidre

Elsker å fotografere og det er dette bloggen handler om. Legg meg gjerne til som venn! Har en hverdagsblogg i tillegg til denne: bigthingsinlife.blogg.no :)

hits