Bloggdesign (Inspiration Foto)

Kategori: Bloggdesign

Det nye designet


Da var designet ferdig! Det har for så vidt vært det en stund nå, men har ikke orket å blogge noe. Nå blogger jeg fra iPaden som jeg kjøpte på fredag! Elsker den. Får ikke lagt ut bilder her på blogg.no, da, det er litt synd, men skal fortsette å legge ut bilder med dataen (gadd bare ikke skru den på nå for å gi denne korte beskjeden). Fortsatt noen flere bilder som skal legges inn nedover i sidemargen, men bortsett fra det er det ferdig! Ble veldig fornøyd.

Hva synes du?

Design under forandring!


Hoho, se her da, TO innlegg på EN dag! "Hvem er du og hva har du gjort med Else Marit?!" Neida. Men da jeg la ut forrige innlegg, gikk jeg inn på bloggen og så designet jeg hadde, og da bestemte jeg meg visst brått for å bytte. Så da er dere klar over at designet er under oppussing, så det kommer aller mest sannsynlig til å se fullstendig rotete ut i kveld og i store deler av morgendagen, men så blir det så fint atte! Får vi håpe. 

Orker ikke laste opp noe bilde nå, for da klikker bare dataen.. 

Vinterdesign


Jobber fortsatt med det, men hva synes dere så langt? Måtte bytte til et litt mer "vinterlig" design nå som det ikke akkurat er sommer lenger. 


// HP CA350  // Redigert i Picasa 3

Ny header

Igjeen. Hehe. Men den forrige var tross alt bare midlertidig, da. Litt gamle bilder, men, ble ganske fornøyd. Hva synes du?

Nytt design


Dette designet har jeg faktisk tatt fra mitt eget gratisdesign, haha. Orket ikke styre med å lage et helt nytt design akkurat nå, så bare tok en av de jeg alt hadde laget. Du finner forresten kodene HER.

Skal sette inn litt ting som profilbilde osv snart. Må bytte header også, den passer ikke helt til dette designet her, haha. Btw, har bestemt meg for at denne bloggen skal kanskje blitt bittelitt hverdagsblogg også, siden jeg har sluttet å blogge på hverdagsbloggen. Sånn hvis det har skjedd noe, da, gidder ikke å blogge om hva jeg har gjort på skolen i dag osv. Men blir helt klart aller mest foto, altså.


// HP CA350  // Redigert i Picasa 3  // Tekst av meg.

Nytt design!


Skulle egentlig lage et nytt design selv, men så orket jeg rett og slett bare ikke.. Så jeg bare tok en nyyydelig gratisdesign som jeg fant HER

// HP CA 350   // Redigert i Picasa 3


 Skal legge inn linker osv senere, men nå skal jeg på butikken, så vi snakkes!

-Hva synes du?

Ny midlertidig header


Jeg sa egentlig at jeg ikke skulle lage en ny blogg, for nå har jeg så mange, men...ehe, ja. Så da ble det fotoblogg! Nesten ferdig med designet, headeren skal byttes ut for den ble litt kjedelig, synes jeg. Så er det bare å komme igang med bloggingen :)

Ta gjerne en tur innom "hverdagsbloggen" min HER.

-Noen som kommer til å lese bloggen min fremover?
-Hva synes du om designet?

GOD NATT! (:

Else Marit - Inspirationfoto

Else Marit - Inspirationfoto

14, Øystre Slidre

Elsker å fotografere og det er dette bloggen handler om. Legg meg gjerne til som venn! Har en hverdagsblogg i tillegg til denne: bigthingsinlife.blogg.no :)

hits