Blogg (Inspiration Foto)

Kategori: Blogg

Thank you and goodbye// HP CA350  // Redigert i picnik.com  (gammelt bilde)

Vet, jeg har ikke blogget, gadd ikke! Så sorry da. Men jeg har byttet blogg igjen, på en måte. Blogger mest på den engelske nå: http://bigthingsinlife.piczo.com 

Legger fortsatt ut bilder osv her. Det var alt. Thank you and goodbye.

 

Andre plass!

Før så lå hverdagsbloggen min på andre plass, så sluttet jeg, og nå ligger denne på andre plass! Utrolig morro! Tusen takk :)

OM MEG


Photobucket

Greetings. Dette lille forsøket på en fotoblogg er altså under ledelsen av en 14 år gammel amatør med et speilrefleks Canon-kamera. Jeg er nok den mest usosiale weirdoen du noensinne vil komme over, så jeg sitter nå her foran mini-pcen min og forventer at du føler deg beæret. Denne tumblr-avhengige skapningen med en dårlig utviklet evne til å kommunisere med andre mennesker, er blant annet en boksamler, Potterhead, ananasmonster, wannabe forfatter, Green Day fan, sjokoladespiser, ateist, fantasy nerd, nattemenneske (første av sitt slag, jeg lukter revulusjon!) og pessimist med (dårlig) sans for britisk humor og, mer eller mindre, total galskap. Jeg lar meg altfor lett fascinere av detaljer og hjernen min er av det slaget som blir like lett distrahert, men selv om jeg er rastløs av meg, foretrekker jeg ofte å sitte stille med en bestemt oppgave, ting jeg fort blir oppslukt av. Mine største interesser er å skrive, blogge, lese, fotografere og tegne. Bøker er og forblir min håpløse flukt fra virkeligheten og det er ingenting jeg liker bedre enn å drømme meg bort. Jeg kan gå fra å være den mest filosofiske og dype personen til stede til en som er på flukt fra et galehus, men om jeg så snakker om meningen med livet eller vandrende banantrær, vil jeg bestandig være en elendig løgner.

Else Marit - Inspirationfoto

Else Marit - Inspirationfoto

14, Øystre Slidre

Elsker å fotografere og det er dette bloggen handler om. Legg meg gjerne til som venn! Har en hverdagsblogg i tillegg til denne: bigthingsinlife.blogg.no :)

hits