The secret of a cold hearted rose (Inspiration Foto)

The secret of a cold hearted rose

Photobucket
                                                                        // Canon EOS 1100D   // Redigert i Picasa 3

Jeg vet at jeg sa jeg skulle legge ut bildene fra skogen i dag, men det ble så mye annet, så de kommer sannsynligvis i morgen i stedet. Fant igjen ledningen til fotorammen min, så har plukket ut litt bilder til den og sånt. Dessuten gikk hele formiddagen på å rydde rommet - du har ingen anelse om hvor mye skrap som gjemte seg i hyller og skuffer og skap, så det var godt å bli kvitt. Du blir kanskje overrasket over å høre at jeg til og med har syklet en tur i dag...no kidding. Uansett, god natt, nå skal late meg avslutte lørdagskvelden med å skrive litt.

j0hanne0

19.05.2012 kl.23:22

Det er alltid greit å rydde en gang i mellom! Kos deg med skrivinge. Det var også et kult bilde du har tatt og redigert :)

Else Marit - Inspirationfoto

19.05.2012 kl.23:44

j0hanne0: Ja, det er ikke til å komme unna. I alle fall ikke når det støvete tårnet på øverste hylle i bokhylla mi er så høyt at hele greia raser sammen når jeg skal til å plukke ned en eske. Haha. Jo takk, det skal jeg! Og takk for komplimentet også, nå ble jeg glad Ü Ha en fin kveld, eller natt, ha det fint, i alle fall.

- Ja, jeg kommenterer tilbake.

- Reklame og spam blir slettet uten nådeElse Marit - Inspirationfoto

Else Marit - Inspirationfoto

14, Øystre Slidre

hits