Amatøren har fått spilrefleks! (Inspiration Foto)

Amatøren har fått spilrefleks!

Heisann på dere! Kan trygt si det er lenge siden sist nå. Men det er vel mest av alt på grunn av den minimale lysten til å fotografere i det siste, og de få bildene jeg har tatt var liksom ikke verdt å legge ut her. Men, nå har noe helt fantastisk skjedd. For jeg har nemlig fått speilrefleks som en erstatning for konfirmasjonsgavene jeg ville ha fått om jeg skulle ha konfirmert meg! Gjett hvem som er gal av begeistring. 

Photobucket

Det er en Canon EOS 1100D, den enkleste versjonen av Canons speilreflekser, men tar veldig flotte og klare bilder (i alle fall i forhold til amatørkameraet jeg brukte tidligere) og du kan trygt si at jeg er fornøyd. Jeg har så lenge ønsket meg et skikkelig kamera! 
Her er noen bilder jeg tok med det i går:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Haha, ok, det ble visst ganske mange. Men det er ikke engang i nærheten av halvparten så mange bilder som jeg faktisk tok. Kommer noen bilder ifra skogen i morgen.

Hva synes du om bildene?
Har du speilrefleks? 

Siri

18.05.2012 kl.17:51

Hey yo gjett hva da! Jeg fant faktisk fotobloggen din uten at du sa hva den het, jeg burde virkelig vurdere en karriere som profesjonell stalker. Men du tar forresten utrolig fine bilder! Spesielt det bildet hvor noen (i don't know who, men den personen hadde i grunn litt kule sko) tråkker i søledammen. Jeg liker det bildet, også det med rosen og pianoet var utrolig fint! Og jeg elsker slange ringen din, skulle ønske jeg hadde noen sånne smykker. Men jeg har en kosebamse slange, og det er nesten det samme som en slange ring.

Men Nikon er fremdeles bedre enn Canon, og jeg synes den klokka var utrolig kul. nesten litt steampunk-ish, jeg elsker virkelig steampunk. Dwemer folka i Skyrim minner meg veldig om steampunk i grunn, så der er enda en grunn til at Skyrim er helt fantastisk episk.

Else Marit - Inspirationfoto

18.05.2012 kl.19:04

Siri: Neimen se på det du. Du slår meg jo nesten i stalking, og sånt kan jeg ikke godta, så jeg blir nok nødt for å øke innsatsen betraktelig her. Jeg klarte ikke engang å finne deg på facebook uten hjelp fra din side (men til mitt forsvar hadde jeg ikke nok informasjon om deg til å finne deg noe sted). Jo også takk liksom, jeg må jo takke når noen sier at jeg tar fine bilder, da. Og jeg også elsker slange ringen min. Haha. Joa.

Jeg vet virkelig ikke noe som helst om hva som er best og hva som er mindre bra når det kommer til kameraer og sånt, men jeg er bare storfornøyd med at i jeg i det hele tatt har et speilrefleks kamera, liksom. Men du har sikkert rett, haha.

- Ja, jeg kommenterer tilbake.

- Reklame og spam blir slettet uten nådeElse Marit - Inspirationfoto

Else Marit - Inspirationfoto

14, Øystre Slidre

hits